Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rolmako raskas kultivaattori U436

Raskas kultivaattori on suuniteltu korvaamaan kyntöä perusmuokkauksessa. Raskas kultivaattori on varustettu 3:lla piikkiakselilla, jolloin rakenne on avara ja tukkeutumaton.  350mm leveät siipiterät kuuluvat vakiovarusteisiin kierrejousilaukaisimilla varustetussa mallissa.

Raskas kultivaattori voidaan varustaa myös joustopiikillä, jolloin kärkipalaksi voidaan valita valikoista eri levyisiä siipiteriä ja kärkiä.

Raskas kultivaatori on varustettu säädettävällä piikin kulmalla (2 eri asentoa), jolloin voidaan säätää kulmaa pystympään työskenneltäessä max. työsyvyydessä, joka on 30cm.Siipiterien kanssa muokkaus tehdään n.15cm syvyyteen.

Piikkien ura tasataan tasauslautasilla, jotka voidaan säätää leveys- ja korkeussuunassa. Lisäksi lautasten etäisyyttä piikeistä voidaan säätää. Työsyvyys säädetään tiivistävällä ja kokkareita rikkovalla jyrällä. Lisäksi työjäljen viimeistelyyn on saatavissa jälkihara.

Raskas kultivaattori on saatavissa myös hinausvarustuksella. 2,6-4,0m kiinteillä koneilla hinausvarustus toteutetaan 700mm rengaspakkerin avulla, joka kantaa painon tie- ja peltoajossa.

Lisäksi etukulmiin asennetaan sädettävät tukipyörät. Tukipyörien tehtävä on vakauttaa koneen kulkua ja helpottaa työsyvyydensäätöä.

Uutuutena on saatavilla 5,0m ja 6,0m kokoluokissa hinattava raskas kultivaattori, jossa hinausvarustuksen renkaat ovat koneen keskellä ja täten eivät kanna pellolla koneen painoa. Jälkijyräksi näihin koneihin suositellaan 540mm U-kiekkojyrää tandem rakenteella. Tällöin kone kulkee tasaisesti jyrän telirakenteen ansiosta.