Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rolmako lautasmuokkain U693

Lautasmuokkain mallisto U693 on tuotevalikoimassamme yleiskone kaikkeen muokkaukseen. U693 mallisto kattaa työleveydet 2,7m-6,0m. Kaikki mallit ovat lisäksi saatavissa myös hinattavina. 4,0m malli on saatavissa, sekä taittuva- että kiinteärunkoisena.

U693 mallisto voidaan varustella monipuolisesti vastaamaan tilan muokkaustarpeita. Lautasmuokkaimesta saadaan tilan yleiskone asentamalla hydraulinen crossboard heavy etulata lautasrivien eteen. Tällöin lautasmuokkain käy erinomaisesti myös kylvömuokkaukseen kynnetyillä mailla.

Lautasen laakeripesä on vakiona varustettu 2:lla rasvattavalla kartiorullalaakerilla, mutta lisävarusteena on saatavissa SKF kestovoideltu laakeripesä.

Lautasmuokkaimen työsyvyydensäätö tapahtuu jälkijyrällä, joko manuaalisesti tai hydraulisesti. Lisäksi hinattaviin malleihin on saatavilla päistekäännöstä helpottava aisasylinteri, jonka avulla käännös voidaan tehdä jyrän varassa. Täten kuljetuspyörät kantavat koneen painon ainoastaan siirtoajossa.

Tiivistysjyräksi on saatavissa myös 700mm halkaisijalla varustettu ilmakumirengaspakkeri. Tällöin koneen paino on pellolla ja maantiekuljetuksessa pakkerin päällä. Tässä hinausvarustuksessa on hydr. työsyvyydensäätö aina vakiona, sillä nostosylinterien liikerataa rajoittamalla säädetään työsyvyys.

Vakiona muokkaimessa on lovetettu 510mm OFAS Italialainen lautanen, jonka HRC lukema on 52.

U693 lautasmuokkaimiin on saatavissa seuraavat lautaset:

  • 560mm lovetettu OFAS lautanen
  • 560mm sileä OFAS lautanen
  • 510mm hammastettu lautanen
  • 560mm Alpha lautanen rypytetyllä reunalla

Lovetettu lautanen on yleislautanen kaikkiin muokkausolosuhteisiin ja varsinkin multa- ja suomaille. Koville savimaille kevätmuokkaukseen suosittelemme, joko 560mm OFAS sileää lautasta tai 560mm Alpha lautasta. Näillä lautasilla saavutetaan tasainen muokkauspohja matalaan muokatessa.