Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rolmako raskas lautasmuokkain U671

 

Lautasmuokkain malliston lippulaivana on U671 mallisto, joka kattaa työleveydet 3,0- 6,0m. 5,0m ja 6,0m mallit ovat hinattavia, muut mallit saatavissa ainoastaan nostolaitesovitteisena.

U671 mallistossa lautasena on 620x6mm lovetettu lautanen, joka on asetettu voimakkaasti auraavaan ja maata nostavaan kulmaan. Mallisto onkin tarkoitettu multamaille ja savimaiden syysmuokkaukseen.

U671 lautasmuokkain on varustettu avaralla rungolla, sillä lautasmuokkaimen lautasakseleiden etäisyys on peräti 105cm. Tällöin muokkain soveltuu myös pehmeiden maiden muokkaukseen.

Sivuttaisäätö on toteutettu liukukiskoilla, joiden varasssa takimmaista lautasakselia voidaan säätää sivusuunnassa.

Laakeripesässä on vakiona PBF kestovoideltu laakeripesä, joten laakerit ovat huoltovapaat.

Lautasakseleiden päissä on säädettävät rajoitinlautaset, joiden tehtävä on estää maavallin lentäminen jo muokatulle pellolle. Lautasmuokkaimeen on saatavissa lisävarusteena välihara, jonka tehtävänä on ohjata maavallia.

Hinattavissa malleissa on renkaina 520/50-17 ja ilmajarrut ovat vakiona. Koneen pitkästä rakenteesta johtuen hinattavissa malleissa on korkeussäädettäviä 4kpl vapaasti pyöriviä tukipyöriä.

Nostolaitesovitteisista malleista 3,0m kokoluokassa voidaan painon puolesta asentaa vielä jälkijyräksi 540mm tandem u kiekkojyrä.

Tandem u kiekkojyrä vakauttaa koneen kulkua ja toimii telirakenteen tavoin. Lisäksi jyrä pysyy auki kosteahkossakin olosuhteissa, sillä jyräkiekot menevöt limittäin.

Uutena optiona on tarjolla vuodelle 2018 vapaasti pyörivä tukipyörä koneen taakse, joka kantaa painon päisteessä ja maantiekuljetuksessa. (3-4,0m mallit)